17 oktober 2016 ~ Mascha Hoff

Geef kleur aan je herfst!

Het is dan toch zover, dat na een heerlijke nazomer de herfst zijn intrede doet. Geniet jij ook zo van de prachtige kleuren die dat met zich mee brengt? De luchten zijn momenteel overweldigend mooi, de bomen laten zich in al hun pracht en praal zien en regelmatig zijn er regenbogen te bewonderen.

Denk eraan om te genieten

Zelf merken we dat genieten niet iets vanzelfsprekends is. Er is zoveel om van te genieten. Echter als je voornamelijk aan het hollen bent en alle ballen in de lucht aan het houden bent, dan blijft er vaak weinig ruimte over om te genieten. En dan kan het zijn, dat je de wereld om je heen als grauw ervaart. En de herfst als een treurige opmars naar een lange kille winter……

Ook wij vinden onszelf regelmatig terug in hard werken. Zeker bij het opstarten van een nieuw seizoen ligt die valkuil op de loer. Pas op de plaats en ons gewaar zijn inzetten is de enige juiste remedie.

coaching breda bussum

Oogsten en ontvangen

Maar wat als je eigenlijk niet meer zo goed weet wat dat ook alweer is, genieten? Gelukkig kun je leren om (weer) te genieten. Want na alle investeringen die je hebt gedaan (lees zaaien), is het zo belangrijk om ook te kunnen oogsten en te ontvangen. Omdat het belangrijk is om te genieten van behaalde successen, omdat het genieten je energie weer aanvult. Je gaat er beter door functioneren. En dat is niet alleen plezierig voor jou, maar ook voor je omgeving! Zie het linkje (“Oogsten en ontvangen”) onderaan deze brief, hoe een coach traject dat wij binnen een bedrijf hebben begeleid, ons hierin inspireerde.

Soms ligt de sleutel ook bij het eerst even af te kijken bij een ander. Tip: neem de tijd om eens stil te staan bij spelende kinderen. Kijk als je wil om te beginnen het filmpje onderaan deze pagina.

Coaching, onze missie

Of soms is het fijn, even bij de hand genomen te worden door iemand die je hierin inspireert. Als je merkt dat je wat voeding kan gebruiken, kijk dan eens of er bij ons aanbod iets van je gading zit. Het is onze levensmissie om een stukje met jou te mogen meelopen en jou te ondersteunen om alles uit je leven te halen wat erin zit!

Oogsten en ontvangen