19 september 2017 ~ Ariane Sprengers

In lijn met MSC van Kristin Neff: Niet denken maar doen

Niet denken maar doen!! Spannend en kloppend!

Spannend, en o zo kloppend. Omdat ik mijzelf heel serieus neem. Ik me zo dankbaar en tevreden voel over wat ik heb neergezet afgelopen 20 jaar. In de laatste jaren de rijkdom heb mogen voelen om dit samen met Mascha te mogen doen. Ons motto: “Wel zelf, maar niet alleen.” De Spreng sinds een klein jaar nu ook een locatie in Bussum heeft. Er nu een stevig aanbod staat binnen onze 3 pijlers : *Mindfulness *Persoonlijk Leiderschap *Coaching en (Relatie)Therapie.
Omdat het tijd wordt om een volgende stap te nemen.

Het mooie van mijn werk in De Spreng is dat na inmiddels meer dan 20 jaar ik nog steeds aan het einde van de dag kan ervaren dat ik energie krijg van mijn werk. Meerdere factoren spelen hierbij een rol. Ik werk vanuit mijn hart en ben en blijf zelf in beweging. Dat is zowel fysiek, omdat onze programma’s o.a. ook zijn gebaseerd op emotioneel lichaamswerk. Maar ik blijf ook zelf in ontwikkeling. Ennnn … ik geniet van het samenwerken met Mascha en Emmy.

MSC van Kristin Neff

De laatste jaren voel ik me erg geraakt door het werk van Kristin Neff. Zij schrijft en geeft trainingen over Zelfcompassie. Zij inspireert mij om in de eerste instantie Zelfcompassie naar mijzelf te leven. En wauww wat een rijkdom. Inmiddels bieden we in de Spreng een mooi aanbod MSC (mindfulness self compassion) waar veel animo voor is. Tevens integreren we Zelfcompassie ook in onze andere programma’s.

Eind september bieden we voor het eerst zelfs een 5-daagse intensive, speciaal voor vrouwen. Bijna vol!! Heren niet gevreesd, in januari ook weer de 5-daagse intensive voor mannen en vrouwen 😉

Ook is er steeds meer animo/vraag voor (in company)trainingen MSC.

Mijn stap

Ik kan en wil dit natuurlijk niet allemaal alleen doen. Mijn enthousiasme is tegelijkertijd ook mijn valkuil. Dus heb ik geleerd om samen te werken en los te laten. Ik heb daarom besloten om mijn Mindfulness werk in de avonden over te dragen aan (een nog te zoeken Mindfulnesstrainer) voor in De Spreng Rijsbergen. Een super spannende stap om voor nu alleen het dagaanbod aan te bieden en te stoppen met het avondprogramma Mindfulness, zonder dat er al een vervanger is. En toch klopt het! In het kader van Zelfcompassie is het voor mij goed om vooral overdag te werken. Ik ben dan op mijn best. Het wordt tijd om mijn enthousiasme, ervaring en plek te delen. Daarnaast is het een missie van Mascha en mij om ook anderen het podium te geven om te doen waar ze met hart en ziel voor staan. Zie ook onze ondersteuning aan bv Piet die bij ons een leiderschapsprogramma volgde.

Een heel nieuw jaar voor de boeg met mooie uitdagingen en ontmoetingen. Ik heb er zin in! Dankbaar.

De Spreng zoekt een mindfulness trainer

Ben jij een Mindfulness trainer die ook enthousiast wordt van samenwerken en ontwikkeling. Neem dan contact met mij (Ariane) op:

P.S. Wil je op de hoogte blijven van onze activiteiten en gratis tips ontvangen?

Ontvang tips om in actie te komen

Wij houden ook niet van spam.

Ook ontdekken hoe Mindful zelfcompassie jou kan helpen een gelukkiger leven te leiden?

Vraag hier de gratis videocursus aan.